Členové a sympatizanti SPD odcházejí do VOLNÉHO bloku

Včera v podvečerních hodinách se konala krajská konference Volného bloku Jihomoravského kraje, které se zúčastnilo více než dvacet dosavadních členů SPD a další bývalí sympatizanti SPD.

„Mnoho přítomných dosavadních kandidátů a podporovatelů SPD vyjádřilo zájem pracovat pro nové hnutí, kde je Stanovami jasně zajištěna realizaci přímé demokracie bez ignorace členské základny tak, jak to dělá SPD“ řekl nově zvolený předseda krajské organizace pan Ing. Vlastibor Čermák, CSc.

Předseda i oba místopředsedové Stanislav Kovář a Ing. Jan Mašek jsou přesvědčeni, že během několika týdnů přejde na Jižní Moravě i řada dalších stávajících i bývalých, často vyloučených členů SPD do Volného bloku. Zároveň oznámili, že se již dnes do strany hlásí řada nových především mladých lidí, které zaujal program strany.

„Jsem velmi rád, že vznikla nové krajská organizace Volného bloku na Jižní Moravě, kde se bez problému domluvili jak stávající členové České suverenity, tak nově příchozí. Pokud lidem jde především o prosazení myšlenek a ne o osobní prospěch, pak je domluva bezproblémová“ řekl lídr Volného bloku poslanec Lubomír Volný.

„Jsem přesvědčen, že velmi brzo budeme silnou politickou silou, protože stejně jako na Jižní Moravě, odcházejí z SPD lidé na Hradecku, v Jižních Čechách i jinde. Volají mi a jsou připraveni vstoupit do Volného bloku. Hlásí se ale i lidé, kteří nikdy v politice nebyli a vidí ve Volném bloku skutečnou vlasteneckou stranu, která chce za svůj program a názory bojovat.  Skoro bych si dovolil říci, že ve volbách dáme současným politikům flákanec“ dodat poslanec Volný